co do lokalu?
Moderatorzy: Turkus, Cezar, IrenaS
Regulamin forum
Regulamin forum Pamiętaj, że nowi użytkownicy NIE mogą dodawać na forum odnośników wcześniej, jak po napisaniu przynajmniej 15 innych postów!
Regulamin forum Pamiętaj, że nowi użytkownicy NIE mogą dodawać na forum odnośników wcześniej, jak po napisaniu przynajmniej 15 innych postów!
co do lokalu?
Czego najczęściej używacie w swoich lokalach gastronomicznych?
Re: co do lokalu?
Ja prowadzę food-tracka, potrzebna jest w nim szybka, sprawna i rezolutna obsługa, która wraz ze sprawdzonymi sprzętami tworzy niezawodny zespół. U mnie sprawdzają się wszelkiego rodzaju szatkownice do warzyw bo tego towaru schodzi każdego dnia bardzo dużo. Mój food-track to spełnienie moich dziecięcych marzeń, dokładam więc wszelkich starań by utrzymać się na rynku.