co do lokalu?

Moderatorzy: Turkus, Cezar, IrenaS

Regulamin forum
Regulamin forum Pamiętaj, że nowi użytkownicy NIE mogą dodawać na forum odnośników wcześniej, jak po napisaniu przynajmniej 15 innych postów!
winiarka
Dyskutant
Posty: 33
Rejestracja: śr kwie 13, 2022 3:21 pm

co do lokalu?

Post autor: winiarka »

Czego najczęściej używacie w swoich lokalach gastronomicznych?
sowiana
Dyskutant
Posty: 24
Rejestracja: pn kwie 11, 2022 4:16 pm

Re: co do lokalu?

Post autor: sowiana »

Ja prowadzę food-tracka, potrzebna jest w nim szybka, sprawna i rezolutna obsługa, która wraz ze sprawdzonymi sprzętami tworzy niezawodny zespół. U mnie sprawdzają się wszelkiego rodzaju szatkownice do warzyw bo tego towaru schodzi każdego dnia bardzo dużo. Mój food-track to spełnienie moich dziecięcych marzeń, dokładam więc wszelkich starań by utrzymać się na rynku.
ODPOWIEDZ